Warning: session_start(): open(/opt/alt/php72/var/lib/php/session/sess_355621e23b2c94cee4ef19c60ac0a7b1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/revaya/domains/revayat30.ir/public_html/wp-content/plugins/mihanpanel/app/mw_config.php on line 22

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /opt/alt/php72/var/lib/php/session) in /home/revaya/domains/revayat30.ir/public_html/wp-content/plugins/mihanpanel/app/mw_config.php on line 22
عناصر اصلی برای یک مذاکره گر حرفه ای چیست ؟ - معصومه نوربخش | روایت سی
مرجع آموزش مهارت های توسعه محور در زنان

عناصر اصلی برای یک مذاکره گر حرفه ای چیست ؟

وقتی از مذاکره صحبت می شود ، همه دوست دارند یک سری تکنیک ها و استراتژی هایی را همان ابتدای کار یاد بگیرند که بتوان در تمامی مذاکرات و در هر سطحی از آن استفاده کرد .

اما باید گفت عناصر و تکنیک ها در یک مذاکره زمانی می تواند موثر واقع شود که شرایط آن مذاکره را به خوبی سنجیده ، خود را آماده کرده و استراتژی موثر را انتخاب کرده باشید.

با این مقدمه می رویم به سراغ این که چه عناصری برای یک مذاکره گر حرفه ای لازم است و باید مسلح به چه سلاحی باشد ؟

عنصر اول اعتماد به نفس است . در مورد اعتماد به نفس و تاثیر آن بر روی سطوح مختلف زندگی زیاد صحبت شده است . اما باید گفت اعتماد به نفس سلاح سری مذاکره است . به نحوی که داشتن آن برای هر مذاکره ای می تواند در پیش برد اهداف آن مذاکره نه تنها موثر بوده بلکه نتایج دلخواه را هم برای شخص همراه داشته باشد.

تمرین کن !

یکی از ساده ترین و در عین حال پر فشار ترین موارد در بالا بردن اعتماد به نفس در مذاکره تمرین کردن است ! زمانی که شما خود را در معرض انواع و اقسام مذاکره و در سطوح مختلف قرار می دهید . این برای شما به عنوان یک حریف تمرینی عمل کرده تا زمانی که در مذاکرات حیاتی زندگی تان وارد می شوید کمتر غافل گیر شده و بتوانید نتایج مورد نظرتان را کسب کنید .

هر چقدر در مذاکره با افراد و همین طور با خودتان به شکل آگاهانه وارد شوید و نقاط ضعف و قوت خود را بررسی کنید بر اعتماد به نفس تان تاثیر می گذارد . اما یادتان باشد که شکست شما در یک مذاکره و یا نتیجه دلخواه را نگرفتن اگر با سرزنش خود تمام شود و به بررسی آن چه که منجر به این نتیجه برای شما شده ، نشود . نه تنها هیچ پیشرفتی را برای شما نخواهد داشت ، بلکه دلسردی ناشی از شکست و سرزنش های بعد از آن موجب می شود که در مذاکرات بعدی این تجربه منفی به عنوان یک چراغ هشدار عمل کرده و شما را حتی به تسلیم و کنار کشیدن از خواسته های خود سوق دهد !

پس باید بدانید که مذاکره یک مهارت است همانند باقی مهارت ها ، و با تمرین کردن است که می توان در آن خود را بهبود دهید . در نظر بگیرید اولین باری را که سوار ماشین شدید و تصمیم داشتید که رانندگی یاد بگیرید . قطعا مهارت شما با زمانی که بر این مهارت مسلط شده اید بسیار متفاوت است … برای همین در مذاکره هم قرار نیست در همان ابتدای کار و با همان چند تکنیک یاد گرفته به یک مذاکره گر حرفه ای تبدیل شوید .

چه بسا زمانی که شما تازه کار باشید تصنعی بودن در به کار گیری آن چه آموختید می تواند به شما در پیشبرد درست گفت و گو خلل ایجاد کرده و ناکارآمد باشد .

ادامه دارد …

با دوستانتان به اشتراک بگذارید

اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
()
x