Warning: session_start(): open(/opt/alt/php72/var/lib/php/session/sess_fa339801e3fa3f9cc82202f8f8b77686, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/revaya/domains/revayat30.ir/public_html/wp-content/plugins/mihanpanel/app/mw_config.php on line 22

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /opt/alt/php72/var/lib/php/session) in /home/revaya/domains/revayat30.ir/public_html/wp-content/plugins/mihanpanel/app/mw_config.php on line 22
باید تنش ِ ندانستن را تاب بیاوریم - معصومه نوربخش | روایت سی
مرجع آموزش مهارت های توسعه محور در زنان

باید تنش ِ ندانستن را تاب بیاوریم

یکی از بزرگ ترین نبرد های من در زندگی تاب آوردن در برابر تنش ِ ندانستن پاسخ هاست .

شکافی که بین خود و دنیای زنانه ام می بینم نیز به همین تنش و تاب آوری در برابر آن وصل می شود. جایی که سرپوشی بر احساسات، شهود و رویاهایم گذاشته به پیش رفتم . اکنون این سرپوش برداشته شده است پر از کلاف های درهم گره خورده. که گاه گره های کور اش را توان باز کردن به این آسانی نیست.

و منطقی که دلش می خواهد بداند و در مسیری امن به پیش رود . شاید سخت ترین اعتراف هر انسانی این قسمت از ماجرا باشد که دوره ی حرکت در مسیر ِ امن و دانسته های محرز و ایمن تمام شده است.

این قسمت برای سفر من با دوره ای طولانی از رکود، در جدالی بین منطق و تنش ندانستن چرایی اتفاقات، رنجی عجیب را به همراه داشته است .

جایی می خواندم که زندگی خیلی شیرین است ولی وای به عقل که آن را تلخ و خراب می سازد. شگفتا که تا چه اندازه دست یابی به هنر ظریف حفظ تعادل بین عقل و حس، بین وجوه زنانه و مردانه … صبوری و استقامت می طلبد .

مورین مورداک می گوید : در حقیقت وظیفه ی زنان شفا دادن آن شکاف درونی است که به آن ها می گوید احساسات، شهود و رویاهایی را که از حقیقت زندگی برای آن ها سخن می گویند نادیده بگیرند . ما زنان باید شهامت داشته باشیم تا با معما زندگی کنیم، قدرت داشته باشیم تا تنش ندانستن پاسخ ها را تاب بیاوریم و آماده باشیم تا به خرد درونی خود از یک سو و خرد سیاره ی زمین که طلب کمک و تغییر می کند از سوی دیگر گوش فرا دهیم .

شاید عمیق ترین بخش ماجرا همین هضم این وظیفه و قدرت باشد. و برای کسانی چون من که عمری در دانستن و تلاش برای شفافیت سپری شده است پذیرش سردرگمی، التهاب، تضاد، اضطراب و ابهام که جزو جدا ناپذیر زیستن هستند سخت است .

اما نقطه براق ماجرا این است که آگاه باشی که باید این ها را بپذیری … تا در تله های روانی ِ زندگی، کمتر دچار شده و بیشتر در زندگی به پیش روی .

در دنیایی که همواره ما را به بیشتر داشتن و فرار و سرکوب آن چه بد پنداشته می شود توصیه و به سمتش هول داده اند ! و گفته شده است اگر به هر دلیل حالت بد است آن را با انجام کاری حالا هر چه می خواهد باشد، یا کسب دستاوردی و چیزی و خریدی و هزار کوفت دیگر ! می توان برطرف نمود. 

پذیرشِ سردرگمی، التهاب، تضاد، اضطراب و ابهام یک دستاورد بزرگ است.

 

با دوستانتان به اشتراک بگذارید

اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
()
x