Warning: session_start(): open(/opt/alt/php72/var/lib/php/session/sess_fe59e5720fa0a5e490df5e2216fb6dd1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/revaya/domains/revayat30.ir/public_html/wp-content/plugins/mihanpanel/app/mw_config.php on line 22

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /opt/alt/php72/var/lib/php/session) in /home/revaya/domains/revayat30.ir/public_html/wp-content/plugins/mihanpanel/app/mw_config.php on line 22
اشراف به جزئیات در مذاکره - معصومه نوربخش | روایت سی
مرجع آموزش مهارت های توسعه محور در زنان

اشراف به جزئیات در مذاکره

وقتی دری بسته می شود ، در دیگری باز می شود . اما معمولا آن قدر با حسرت به در بسته شده چشم می دوزیم که در باز شده به چشم مان نمی آید . – گراهام بل

 

یکی از نقاط قوت اصلی زنان توجه بسیار آن ها به جزئیات است . شاید برایتان پیش آمده باشد که برای آمادگی یک رویداد، کار و حتی یک مهمانی ساده بسیار به تمامی جوانب و جزئیات کار دقت کرده اید .

دکتر پاتریشا فارِل می گوید : زنان تمایل دارند بیش از حد آماده شوند . چون دل شان نمیخواهد احمق به نظر برسند . حس منیت شان به خطر می افتد . اگر بدون متن جلو بروند ، حس بدی پیدا می کنند .

در مذاکره ، اگر شما نسبت به طرف مقابل تان آماده تر باشید، مزیت بسیار زیادی برایتان دارد. و بخاطر آن که زنان حساسیت زیادی روی آمادگی شان دارند ، این سطح آمادگی باعث بالا رفتن اعتماد به نفس آنان و همین طور احترام از جانب دیگران برای آنان شود .

 

هر چه شما آماده تر باشید ، به مراتب قدرت اقناع بیشتری داشته و می توانید بهتر از پس آن مذاکره و گفت و گو برآیید .

 

اما چیزی که شاید خیلی از زنان در گفت و گو بدان بی توجه شوند بخصوص اشخاصی که انرژی آتنا در آن ها بالا بوده و خصوصیت پرداختن به جزییات و موشکافی در آنان بیش از حد است ، این است که این میزان توجه به جزییات ممکن است روح گفت و گو را کشته و در عین حال ممکن است شخص از هدف اصلی و اساسی گفت و گو دور شده و به بی راهه رود !

 

برای همین می توان این پیشنهاد را داشت که همه حقایق و جزییات را در نظر بگیرید اما ! روی دو تا سه مورد از مهم ترین آن ها تمرکز کنید و هیچ گاه هدف نهایی تان را فراموش نکنید . و هدف نهایی را همواره پیش چشم خود داشته باشید . یعنی رسیدن به نتایجی که پاسخ گوی نیاز های شما باشد .

با دوستانتان به اشتراک بگذارید

اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
()
x