Warning: session_start(): open(/opt/alt/php72/var/lib/php/session/sess_8a5106424c0a549718cbb868f9b8c1b1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/revaya/domains/revayat30.ir/public_html/wp-content/plugins/mihanpanel/app/mw_config.php on line 22

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /opt/alt/php72/var/lib/php/session) in /home/revaya/domains/revayat30.ir/public_html/wp-content/plugins/mihanpanel/app/mw_config.php on line 22
نبوغ در نافرمانی | طرح یک پرسش - معصومه نوربخش | روایت سی
مرجع آموزش مهارت های توسعه محور در زنان

نبوغ در نافرمانی | طرح یک پرسش

هنجارشکنی، نافرمانی و پیروی نکردن از آنچه تحت عنوان قوانین یک دسته،گروه،کشور و نظام فرهنگی- اجتماعی تلقی می شود ، شاید نادرست به نظر برسد…

اما آیا همواره باید پیرو بود ؟

به خودم که فکر می کنم، و نگاهی به آنچه بر من گذشته دارم، هیچ گاه نخواسته ام پیرو باشم و در خونسردانه ترین حالت ممکن همیشه راه را برای نافرمانی از چارچوب ها باز گذاشته ام .

روت مسینگر می گوید : نافرمان ها مشکل نمی سازند، مشکلات نافرمان می سازند.

و این دقیقا آن چیزی است که جهان و تاریخ سیاسی،اجتماعی،فرهنگی و علمی دنیا به چشم خود اشخاصی را دیده است که در برابر مشکلات و آنچه به زعم شان مانعی بر سر بهتر زندگی کردنشان و اجحاف در حق شان بوده، دست به نافرمانی زده اند .

حال سوال مهم اینجاست، که در برابر کدامین مشکلِ اکنون و امروزم در حیطه شخصی می توانم نافرمانی کنم ؟

می گویم حیطه شخصی چرا که نافرمانی های مدنی و اجتماعی جای خودش را دارد و شاید در این یادداشت و اکنون مجالی برای پرداخت نباشد !

اما بیاییم کمی در حیطه شخصی ترش نگاهی بیاندازیم به این که کجای زندگی مان می توانیم با نبوغ حاصل از نافرمانی، چیزی را حل، تغییر و یا از نوع بسازیم ؟

ما برای پیروی پا به جهان گذاشته ایم یا برای تغییر برای ساختن یا برای اطاعت محض ؟؟

کجای زندگی مان مشکل و گره ای است که نافرمانی مان می توانند آن را دستخوش تغییر کرده و روی دیگری از رضایت خاطر را برایمان به همراه آورد ؟

با دوستانتان به اشتراک بگذارید

اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
()
x