Warning: session_start(): open(/opt/alt/php72/var/lib/php/session/sess_f1a6f5a45af6f33c783e0c9732b3c48a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/revaya/domains/revayat30.ir/public_html/wp-content/plugins/mihanpanel/app/mw_config.php on line 22

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /opt/alt/php72/var/lib/php/session) in /home/revaya/domains/revayat30.ir/public_html/wp-content/plugins/mihanpanel/app/mw_config.php on line 22
رابطه پذیر باشید و نه دچار رابطه - معصومه نوربخش | روایت سی
مرجع آموزش مهارت های توسعه محور در زنان

رابطه پذیر باشید و نه دچار رابطه

هر کدام از ما بخشی پاک و اعتماد کننده در وجودمان داریم که علی رغم  تجارب شخصی اش ایمان خود را حفظ کرده و به دنیا و خود اعتماد دارد .

از سویی در درون همه ما بخشی وجود دارد که آزار دیده،به وی خیانت شده و یا طرد شده است .

و روان ما برای سفر قهرمانی اش به هردوی این ها در میزان متعادل خود نیاز دارد .

شخصی که دارای معصومیتی نامتعادل باشد به جای اعتماد به خود ، صرفا به دیگران اعتماد کرده و حقایق زندگی اش را نادیده می انگارد .

و از سویی شخصی که به قول پاتریشیا آدسون در کتاب بیداری قهرمان درون یتیم شده است و در وضعیت نامتعادل قرار دارد همواره احساس قربانی بودن داشته و وقتی کارها درست پیش نمی رود مدام دیگران را سرزنش می کند .

باری با این توضیح میخواهم از رابطه پذیری و دچارشدگی به رابطه بگویم .

گاهی پایین بودن بخشِ مثبتِ معصومیت در شخص، آن جایی که باید به خود اعتماد کند و همینطور افتادن در ورطه ی یک یتیمی ناسالم که همواره تاج قربانی بر سر دارد و از بار مسئولیت زندگی شانه خالی می کند، این را القا می کند که آن فرد توان انتخاب ندارد .

شخص  در رابطه اش با دیگران به انتخاب کننده تبدیل نمی شود . بلکه دچار یک رابطه شده در آن افتاده به گونه ای که خودش هم نمی داند چطور … و وقتی طرف مقابل بند رابطه را قیچی کرد او هم فرار می کند .

نمی دانم چقدر و تا کجای این موضوع برایتان آشناست .

جایی در مقاطعی از زندگی همه ما احساس یتیمی داریم. یتیمی ای که با یک طرشدگی، یک خیانت و یا یک تجربه زیسته تلخ ، آن معصومیت خام را هدف قرارداده لکه دارش کرده است .

اما زمانی که سمت تاریک اعتماد و اقتدار برای زندگی ما بالا آمده و نمایان تر می گردد تمایل ما به روابطی که در آن بحث انتخاب جایی ندارد برجسته تر و براق تر می شود .

و حالا اگر توصیه می شود رابطه پذیر باشیم و نه دچار یک رابطه، بخش اعظم آن بر میگردد به لایه هایی در روان ما که اعتماد و طرد را تجربه و نخواسته به خود اعتماد کند و اقتدارش را با پذیرش مسئولیت زندگی خود به دست بگیرد .

روان ما و سفر قهرمانی مان در طی مسیر ، سفری فیزیکی نیست که هر موقع دلمان هوای شمال، جنوب شرق و غرب را کرد سوار شده به مقصد رسیم . بلند کردن روان و به حرکت درآوردنش صرفا به توصیه های شفاهی و مکتوب به جایی ختم نمی شود .

که اگر این چنین بود سالیان سال روانکاوان و روانشناسان و … در تکاپو نبودند !

باری تجربه زیسته هر یک از ما باید به شناختی گره بخورد تا توصیه ها برایمان کارساز تر گردد … برای همین اگر در این یادداشت از انتخاب کردن و انتخاب پذیری به جای دچارشدگی در رابطه اندک حرفی به روی صفحه ریخته شد، صرفا سرنخی ست برای شما تا اگر همذات پنداری دارید یا دچار تجربه زیسته مشابه هستید، نخ را کشیده و بروید به سر چشمه ها و آن جا نه یک باره اما نم نم سیراب گردید.

برای همین پیشنهاد می کنم کتاب بیداری قهرمانی درون از پاتریشیا آدسون ترجمه خانم سیمین موحد را برای ادامه این سرنخ و واکاوی در معصومیت و اعتماد، در یتیمی و مسئولیت و اقتدار ... بخوانید . از سوی دیگر می توانید تجربه زیسته تان را هم برایم بنویسید

با دوستانتان به اشتراک بگذارید

اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
2 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 1049 bytes written, possibly out of free disk space in /home/revaya/domains/revayat30.ir/public_html/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 5903 bytes written, possibly out of free disk space in /home/revaya/domains/revayat30.ir/public_html/wp-content/plugins/wpdiscuz/utils/class.WpdiscuzCache.php on line 154
راحله درویش
2 سال قبل

سلام

عالی بود

2
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
()
x