Warning: session_start(): open(/opt/alt/php72/var/lib/php/session/sess_1e0598439b182bc5459271f196cd5918, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/revaya/domains/revayat30.ir/public_html/wp-content/plugins/mihanpanel/app/mw_config.php on line 22

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /opt/alt/php72/var/lib/php/session) in /home/revaya/domains/revayat30.ir/public_html/wp-content/plugins/mihanpanel/app/mw_config.php on line 22
آزمون مذاکره موفق برای زنان : آیا شما به روش درست مذاکره می کنید ؟ - معصومه نوربخش | روایت سی
مرجع آموزش مهارت های توسعه محور در زنان

آزمون مذاکره موفق برای زنان : آیا شما به روش درست مذاکره می کنید ؟

شاید همه ما تا به حال واژه های متقاعدسازی و مجاب کردن را شنیده باشیم . این دو واژه هایی هستند که مدرسان مذاکره روی آن بسیار تاکید می کنند .

اما اگر بخواهیم کسی را مجاب کنیم تا کاری که ما میخواهیم را انجام دهد . یا عقیده ما را بپذیرد باید از چه روش هایی استفاده کنیم ؟

در این یادداشت روش هایی را برای شما مطرح می کنم که بتوانید با آن ها افراد را مجاب کرده و به روش درست مذاکره کنید .

۱- گوش کردن

باید فراموش نکنید که مذاکره یک مونولوگ نیست بلکه یک دیالوگ است . از این رو برای آن که بتوانید شخصی را مجاب کنید ، اول باید به حرف هایش گوش دهید .

وقتی آدم ها حس کنند که دارید به آن ها گوش می دهید نه تنها اطلاعات مفیدی در اختیار شما قرار می دهند بلکه در واکنش به رفتار خوب شما ، به حرف هایتان در حین صحبت تان بهتر گوش می دهند .

اگر شما با صبر و فروتنی به حرف شخص مقابل گوش دهید و مدام پا در صحبت او نگذارید هم می توانید اطلاعات خوبی بدست بیاورید و هم این که ممکن است در خلال صحبت ها متوجه نگرش غلط خود شوید و در صدد اصلاح آن برآیید .

برای همین انعطاف پذیری در مذاکره یکی از مهم ترین اصول است . ما نباید فکر کنیم که صرفا نگرش ما درست است و با این دید وارد مذاکره شویم . چون به این صورت راه را برای شنیدن طرف مقابل و به دست آوردن یک توافق خوب می بندیم .

۲- صادق باشید

اگر نمایشی رفتار نکنید و صادقانه هم به طرف مقابل گوش کنید و احساسات و رفتارش را درک کنید و هم رفتار خودتان حاکی از صداقت باشد . در این صورت مذاکره گر حرفه ای تری بنظر خواهید رسید .

وقتی در مذاکره ای صادق نباشید و یا صرفا ادای آدم های دلسوز را در بیاورید خیلی زود دست شما رو می شود .

زنان در برقراری رابطه بهتر عمل می کنند و نسبت به مردانی که سعی می کنند نقش آدم دلسوز را در مذاکره بازی کنند از امتیاز بهتری برخوردار هستند .

اما فراموش نکنید که درک طرف مقابل ، صداقت و گوش دادن به او صرفا یک تسهیل کنندگی برای مذاکره شماست و این بدان معنا نیست که شما باید از خواسته خود دست بکشید .

۳- کل ماجرا را ببینید

شما همین طور که صحبت های طرف مقابل را گوش می دهید ، صرفا نباید به این ها بسنده کنید ، بلکه باید کل ماجرا را ببینید و بشنوید .

درک ، تحلیل و بررسی کلماتی که می شنوید در به دست آوردن دید کلی از ماجرا بسیار حائز اهمیت است . باید ببینید که صحبت های شخص چقدر نزدیک به واقعیت است ؟ چقدر با اطلاعات قبلی شما هم خوانی دارد ؟ و حواس تان را جمع کنید و عمیق تر شوید .

حتی زبان بدن شخص هم حاوی پیام های گوناگونی است که نباید از دید شما پنهان بماند .

۴- کاری کنید که آدم ها احساس راحتی کنند

یکی از مهم ترین و اولین کار هایی که یک مذاکره گر حرفه ای باید انجام دهد این است که کاری کند که طرف مقابل اش احساس راحتی کند . وقتی این احساس به شخص مقابل القا شود به شما بیشتر اعتماد می کند و بهتر و راحت تر در مورد احساساتش با شما صحبت کرده و لذا در خلال این صحبت ها شما اطلاعات بهتر و بیشتری در جهت نیل به مقصود نهایی بدست خواهید آورد .

۵- پرسش های هدفمند بپرسید

یک مذاکره گر حرفه ای از سوال کردن هراسی ندارد . پرسش های هدفمند یکی از بهترین راه های کسب اطلاعات و باز شدن گره های ذهنی شماست .

خیلی وقت ها فکر می کنید که اگر زیاد سوال بپرسید نادان به نظر می رسید . این در حالی است که پرسیدن سوالات به موقع و درست و در جهت هدف اصلی مذاکره و موضوع آن بسیار مفید است .

وقتی از آدم ها سوال می پرسید ، فکر می کنند که دنبال راه چاره هستید و حس نمی کنند دارید مذاکره می کنید و بواسطه آن بخواهند گارد دفاعی بگیرند . لذا با شما همراهی بیشتری خواهند داشت .

این پنج اقدامی است که توجه به آن و لحاظ کردن آن در هر مذاکره برای شما می تواند شما را به یک مذاکره گر موفق تبدیل کند .

پیشنهادی برای شما : می توانید ویدئو وبینار مهارت مذاکره زنان را ببینید .

با دوستانتان به اشتراک بگذارید

اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
()
x